veterinaire bioresonantie

icoon-paard-blauw
icoon-hond-blauw

Bioresonantie is een test- en behandelmethode die erop gericht is om verstoorde organen en/of orgaansystemen te lokaliseren met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Bioresonantie therapie gaat er vanuit dat het lichaam als energieveld elektromagnetische frequenties kan afgeven en opnemen.

Elke klacht, heeft een eigen weg naar herstel. Elk dier, heeft een eigen pad. Simpelweg omdat elk lichaam uniek is.

Analyse

N

Analyse via een haarsample

Naast fysiek testen is het ook mogelijk om eerst een analyse uit te voeren via een pluk haar (met haarwortelzakje). Aan de hand van het haarsample kunnen verschillende lichaamsfuncties worden doorgemeten en verstoringen worden opgespoord. Er wordt een volledig beeld verkregen hoe het met je dier is gesteld.

Hoewel het mijn persoonlijke voorkeur heeft om je paard en/of hond te ontmoeten, om (in)zicht te krijgen in de gesteldheid, kan een haaranalyse in sommige gevallen praktischer zijn. Neem als voorbeeld paarden en/of honden die erg ongemakkelijk zijn op een vreemde locatie. Of dusdanig veel ongemak ervaren dat verplaatsen niet wenselijk is. Dan biedt een eerste analyse via een haarsample uitkomst. Op basis van de uitkomst kunnen we dan samen overleggen of een fysieke behandeling aansluit.

Kwaliteit van leven

Een klacht ontstaat zelden uit het niets. Vaak zijn er -geheel onbedoeld- (kleine) signalen over het hoofd gezien. Om een gezondheidsprobleem op te lossen, zal er serieus geïnvesteerd moeten worden. Niet elke financieel, maar zeker qua tijd en inspanning. Sommige aandoeningen zijn helaas niet te genezen. Vaak is het wel mogelijk om de kwaliteit van leven te verbeteren. Dan is een alternatieve geneeswijze een prachtige aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

 

Bioresonantie ondersteunt

  •  
Wat wordt er getest>
  • Parasieten, schimmels/bacteriën en virussen*
  • Vitaminen en mineralen tekorten
  • Ziekte van Lyme
  • Vitaliteit van de organen
  • Huidaandoeningen en eczeem
  • Stralingsbelasting (aardstraling & electrosmog)

over bioresonantie?

Vragen

over bioresonantie?