Equibellien

PRAKTIJK VOOR EIGEN-WIJZE PAARDEN & HONDEN 

1.

Voeding

vanuit een orthomoleculaire visie waarbij rekening wordt gehouden met de epigenetica van het dier

2.

Therapie

vanuit een holistische visie waarbij het dier en de omgeving in haar totaliteit ‘gezien’ wordt

3.

Complementair

vanuit het zelfgenezend vermogen van het lichaam met ondersteuning van producten
van de natuur

4.

Communicatie

vanuit het oer(onderbuik)gevoel jouw dier gezien & gehoord in
de puurste vorm en vastgelegd in heldere verslaglegging

Equibellien is blending the best

De therapeut(e)

"

horses and dogs make me feel. good.

Mirjam Frieman

Dankbaar dat ik het roer in 2017 compleet heb om gegooid. Mijn passie kreeg een professioneel karakter. Equibellien is opgericht om paarden, honden én hun eigenaren te helpen -naar voor hun- een optimale gezondheid. Vele studies, inzichten en ervaringen ben ik inmiddels rijker en vormen de combinatie van mijn behandelmethode(s).

Samenwerken met mij betekent: ‘handen uit de mouwen’. Je krijgt van mij veel informatie en tips, altijd praktisch en direct toepasbaar. En het gaat pas voor jouw dier werken, als jij werkt! 
Ik ben een doorzetter en houd van uitdagingen. Positief ingesteld en een bovengemiddelde dosis wilskracht, zorg ik ervoor dat ingewikkelde dingen in gang worden gezet. Je mag van mij meer dan 100% inzet verwachten, maar ben dan ook voorbereid dat ik eerlijk en ongeremd open ben: je weet (direct) waar je aan toe bent. 

Wil je meer informatie over mijn achtergrond? Dat snap ik! Leer meer over wie ik ben, wat mij drijft en welke kwaliteiten ik voor je kan inzetten.

Indicaties

Vanzelfsprekend schieten lijstjes te kort. Ben je benieuwd of ik je kan helpen? Ik bespreek het graag met je.

Samenwerken

Kennismakings consult

Ben je benieuwd naar mijn praktijk en werkwijze? Wil je graag overleggen of één van de behandelmethodes geschikt is voor jouw paard en/of hond? Vraag dan gratis een kennismakings consult aan. 

icoon-paard-blauw
icoon-hond-blauw

Preventiepakket

Een pakket boordevol diensten om de fit- en gezondheid van je paard in de gaten te houden. Preventief investeren in gezondheid vertaalt zich namelijk terug in de vorm van minder blessures. Dit bespaart kosten en levert meer plezier met je paard op. Het ‘preventiepakket’ helpt om dat doel te bereiken. 

icoon-paard-blauw

Begeleidingstraject

Een intensief begeleidingstraject waarin ik jou en je paard begeleid naar optimaal herstel. Een persoonlijk plan, afgestemd op jouw paard binnen de haalbare kaders van jou als eigenaar. Samen werken aan gezondheid!

icoon-paard-blauw

The Barnshop

passende voeding Én meer

(be)leef en voedt

Naast de praktijk heeft Equibellien een knusse barnshop met producten die aansluiten bij mijn visie. De shop is ontstaan uit praktisch oogpunt voor mijn klanten. Vaak adviseer ik meerdere producten, van verschillende merken. De zoektocht, de tijd, verpakkingsmaterialen én verzendkosten wil ik je graag besparen. Bovendien wil ik graag passend advies geven en je de mogelijkheid bieden om producten uit te proberen alvorens een (grote) verpakking aan te schaffen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je paard en/of hond niet bij mij onder behandeling is! 

Inspiratieplek

Inspiratie! Wie wordt er nou niet blij van?
Dát is precies wat ik hoop te bereiken als ik met jou en jouw dier samenwerk. Graag deel ik mijn kennis met je, in hap-klare-brokken!

Pompoen

Pompoen (Cucurbita pepo) Het is herfst, en daar horen mijn inziens pompoenen bij! Pompoenen hebben naast de sierwaarde, onschatbare gezondheidsvoordelen voor je paard, hond en jezelf.

lees meer »

Rozenbottels

Dé eerste maand met de bekende ‘R’ en de natuur zorgt automatisch voor de nodige vitamine C: het is rozenbotteltijd!

lees meer »

BLIJE EIGENAREN

Verbind met me

Ik ontmoet je graag offline én online! Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van interessante ontwikkelingen, (seizoensgebonden) informatie en acties.  Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo  mis je niets!

EQUIBELLIEN STAAT VOOR

Eigen-wijzen

Equibellien gebruikt eigen-wijsheid in haar keuzes. Daarbij vind ik het belangrijk om onafhankelijk te zijn. Waarom? Vrijheid! In vrijheid ontwikkel ik zo producten en diensten afgestemd op jou, jouw paard en/of hond.

Ontwikkelen

Leven is leren en ontwikkelen. Alles is altijd in beweging en dat vraagt van mij als therapeut en ondernemer bewust-zijn. Als professional sluit ik aan bij de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied en groei ik samen met jou naar een optimale gezondheid voor jouw paard en/of hond.

Samenwerken

Ik geloof in de kracht van verbinden. Wij allemaal zijn een onlosmakelijk deel van het grotere geheel. In het belang van de gezondheid van jouw paard en/of hond is samenwerking essentieel. Niet alleen tussen jou en mij, maar ook tussen alle andere betrokken specialisten (regulier & natuurkundig).

Inleven

Het ligt in de aard van mijn werk om te voelen en empatisch te zijn. Als therapeut zit ik niet tegenover jou om te vertellen wat je moet doen. Ik sta naast jou om samen te onderzoeken wat nodig is voor jou, jouw paard en/of hond.

(Authentiek) Bewust-zijn

Graag maak ik deel uit van, en draag ik bij aan een warm betrokken relatie waarbij we met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen en elkaar stimuleren en inspireren om samen te groeien.

Verduurzamen

Ik draag graag een steen(tje) bij aan een duurzame wereld. Ik maak kritische keuzes. Als het gaat om in te zetten producten, selecteer ik samenwerkingen met leveranciers, die ook in ontwikkeling blijven om duurzamer en dichter bij huis te produceren. Tevens geef ik een deel van mijn winst terug aan de maatschappij door jaarlijks een goed doel te steunen.

Beroeps-, bedrijf, - én productaansprakelijk

Equibellien is verzekerd tegen schadeclaims die voortkomen uit behandelingen, of die patiënten oplopen in de praktijk én voortkomen uit verkoop van producten. Ik heb vertrouwen in mijn behandelen en dát vertrouwen geef ik jou als eigenaar ook graag.

Geschillencommissie

Aangesloten bij de geschillencommissie GAT, erkend door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.