Therapie

Als bewegings-, massage,- en voedingstherapeut ga ik uit van een holistische benadering waarbij het individu in zijn totaliteit ‘gezien’ wordt. Algemene gezondheid, voeding en beweging zijn basisvoorwaarden voor een gezond en goed functionerend bewegingsapparaat en daarmee uiteraard het paarden- en/of hondenlichaam. Daarom behandel ik vanuit het ‘drie pijler’ principe: voeding, therapie en complementair. 

Manuele Lymfe Drainage

Manuele Lymfe Drainage is een zachte massagetechniek die erop gericht is om de transportcapaciteit van het lymfestelsel te verhogen met als doel ziekte te behandelen en herstel te ondersteunen.

icoon-paard-blauw
icoon-hond-blauw

Bioresonantie

Bioresonantie is een test- en behandelmethode die erop gericht is om verstoorde organen en/of orgaansystemen te lokaliseren met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

icoon-paard-blauw
icoon-hond-blauw

Lichttherapie

Lichttherapie is een behandelmethode die erop gericht is om door middel van (infra) rood licht de productie van celenergie (ATP) te verhogen waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

icoon-paard-blauw
icoon-hond-blauw

Myofasciaal release

icoon-paard-blauw

Medical taping

icoon-paard-blauw